Däckspersonal till Strömma Turism & Sjöfart AB

Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden söker däckspersonal/jungmän till vår Stockholmsbaserade verksamhet. Vi söker jungmän för säsongsanställning ombord på våra sightseeing-fartyg som trafikerar Stockholms hamnområde samt Mälaren.

Inför säsongen 2023 söker vi pålitliga och engagerade jungmän för arbete ombord på våra Stockholmsbaserade fartyg. Som jungman har du ett omväxlande och serviceinriktat arbete. I tjänsten ingår biljettförsäljning/kontroll av biljetter, cafeteriaförsäljning, om fartyget är utrustat med sådant. Det ingår även tillsyn samt visst underhåll av fartygets maskiner och enklare digitala dokumentations- och uppföljnings-rutiner kopplade till vårt säkerhets- och miljö-system. Enklare underhållsarbete och städning av fartygets alla utrymmen är också en del av jungmannens uppgifter. Säkerheten ombord, liksom kundservicen, är centrala delar i tjänsten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med fartygets befälhavare för daglig drift och kommer att vara företagets ansikte utåt mot gäster och besökare på våra turer i hamnområdet och Mälaren.

För dig som tycker om att interagera lite extra med passagerarna och som har ett intresse för Stockholms historia finns möjlighet att få en kombinationstjänst guide/däcksman.

 

VI ERBJUDER DIG

 • Säsongsarbete med start under våren eller sommaren 2023, inkl. sjödagar för samtliga arbetade dagar ombord.
 • Chansen att arbeta ombord på flera olika typer av fartyg och med olika produkter inom koncernen.
 • Serviceinriktat arbete med många roliga möten och upplevelser.
 • Ett dynamiskt och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. 
 • Arbete i Stockholms vackraste miljöer med härliga kollegor, kanske Stockholms roligaste sommarjobb!

DU ÄR

 • En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som bidrar till en positiv stämning bland dina arbetskamrater.
 • Social och intresserad av människor.
 • Flexibel, lättlärd, pålitlig och lojal.
 • Under pressade omständigheter såväl som i slutet av en lång arbetsdag klarar du av att ge gästerna ett professionellt och serviceinriktat bemötande.
 • Du är punktlig och har en seriös inställning till din arbetsuppgift.

DU HAR 

 • Giltig Basic Safety
 • Flytande svenska och engelska i tal 
 • Giltigt läkarintyg för sjöfolk

MERITERANDE

 • Erfarenheter av arbete inom turism- och upplevelse-branschen eller annat serviceyrke.
 • Tidigare erfarenheter inom handelsflottan
 • Maskin klass VI eller Maskin klass VIII 
 • Tidigare erfarenhet av att vara ombord på fritidsbåtar
 • Erfarenhet av arbete och/eller studier på engelska.
 • Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.
 • Kunskap inom HLR

 

 

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!

Gå in på www.marinkraft.se och välkommen att söka tjänsten redan idag!

Sökord: fartyg, passagerarfartyg, Motormekaniker, drev, mekaniker, marinmekaniker, marintekniker, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, båtar, fordonsmekaniker, växellådor, axlar, kopplingar, backslag, avgassystem, drev, ljuddämpare, vattenjet, slagvattenfilter, styrsystem, marinväxlar, automation, styrboxar, örlogsfartyg, kustbevakningen, internationella rederier, privata rederier.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Allmän visstidsanställning/ säsongsarbete

Lön / Förmåner

Enligt kollektivavtal, Strömma-avtalet. Fackförbund SEKO

Kontaktperson

Anna Harling
Rekryterare
Skicka mail

Om Strömma Turism & Sjöfart AB

Om Strömma; Gästens behov i centrum, För Strömma är varje gäst lika viktig och vårt motto är att den sista gästen för dagen ska få ett lika bra bemötande som dagens första. Affärsidé Upplevelser, aktiviteter och nöjen för möten och fritid. Mission Minnen för livet Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Vision Upplevelser i världsklass, Alla enskilda upplevelser ska vara bäst i klassen i jämförelse med liknande upplevelser. Allt på plats ska vara av högsta klass.

Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten. Vårt fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.
Marinkraft samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse. Hos oss finns utbildare inom bland annat YH, våra kompetenta utbildare drivs av att bidra med kunskap till morgondagens kompetens. Med ett brett kontaktnät kan vi värna om våra studenter, både under och efter utbildningen.
Kunskap, engagemang och vilja är de tre egenskaper vårt medarbetarlag är utrustat med och vi riktar bemanningen dit den gör mest nytta, genom det kan vi frigöra tid och skapa fokus för medarbetarna.
Vi har ett omfattande nätverk, en stor kandidatbank, lång erfarenhet av rekrytering samt en välutvecklad rekryteringsprocess. Vi är med dig från behov till färdig rekrytering. Vår kompetens sträcker sig över flera branscher, inklusive den marina arbetsmarknaden, vi förstår vad olika företag behöver.Om du redan har en profil hos Marinkraft kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.