Förman till anrika Gotenius Varv

För kunds räkning söker vi just nu en förman till Göteborg.

Erbjudande:

AB Gotenius Varv är ett privatägt reparations- och ombyggnadsvarv beläget i Göteborgs Hamn. Gotenius Varv har sitt ursprung i Mobergs båtvarv som startade redan 1925 ute på Färjenäs. 1950 flyttade Vilhelm Gotenius och Rolf Moberg verksamheten till Ringön och lite vid sidan av de stora varven startades ett varv i liten skala. Gotenius Varv bildas.

Idag, nära 75 år senare, har Gotenius Varv vuxit till ett av de ledande reparationsvarven för museala fartyg, kusttonnage och specialfartyg. Under dessa verksamhetsår har både nybyggen och förlängningar utförts vid varvet. Under åren har emellertid inriktningen på reparationer, underhåll och förädling förstärkts.

Verksamheten är idag uppbyggd kring två stycken flytdockor och en slip. Totalt torrsätts cirka 75 stycken fartyg årligen med en längd på upp till 110 meter.

Vem är du?

Är du Gotenius nya förman med ansvar för maskinverkstaden.

De söker dig som har flerårig erfarenhet av underhåll, reparation och ombyggnad av fartyg med tyngdpunkt på maskintekniska installationer ombord. Vidare har du en utpräglad förmåga att kunna samarbeta internt såväl som externt med medarbetare, kunder, underleverantörer och klassningssällskap.

Om jobbet:

Som arbetande förman kommer du ha ansvar för flera områden. Du kommer bland annat leda och fördela arbetsuppgifter och planera reparationsarbeten. Du kommer arbeta nära med, och samarbeta med rederiinspektörer, entreprenörer, myndigheter och klassningssällskap i syfte att återleverera fartyg till nöjd kund inom avtalad tid.

Som förman kommer du även arbetsleda maskinverkstadens dagliga verksamhet, samt för varvets övriga avdelningar vid behov. Utöver det kommer du även medverka vid offertarbete, kostnadsberäkningar, samt framtagning av tekniska lösningar.

Krav:

  • tidigare erfarenhet av fartygsreparationer/fartygsunderhåll med tyngdpunkt på maskin
  • maskinteknisk utbildning
  • vana av att arbete med datorn som redskap
  • du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • innehar B-körkort

Övrigt:

Mer information om varvets verksamhet återfinns på www.gotenius.se
Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV.

Ansökningsförfarande:

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid/tillsvidare

Lön / Förmåner

Kollektivavtal: Teknikavtalet
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse, intervjuer sker löpande

Kontaktperson

Lena Edholm
Rekryteringsansvarig
Skicka mail

Om AB Gotenius Varv

AB Gotenius Varv är ett privatägt reparations- och ombyggnadsvarv beläget i Göteborgs Hamn. Gotenius Varv har sitt ursprung i Mobergs båtvarv som startade redan 1925 ute på Färjenäs. 1950 flyttade Vilhelm Gotenius och Rolf Moberg verksamheten till Ringön och lite vid sidan av de stora varven startades ett varv i liten skala. Gotenius Varv bildas. Idag, nära 75 år senare, har Gotenius Varv vuxit till ett av de ledande reparationsvarven för museala fartyg, kusttonnage och specialfartyg. Under dessa verksamhetsår har både nybyggen och förlängningar utförts vid varvet. Under åren har emellertid inriktningen på reparationer, underhåll och förädling förstärkts. Verksamheten är idag uppbyggd kring två stycken flytdockor och en slip. Totalt torrsätts ca 75 stycken fartyg årligen med en längd på upp till 110 meter.

Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten. Vårt fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.
Marinkraft samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse. Hos oss finns utbildare inom bland annat YH, våra kompetenta utbildare drivs av att bidra med kunskap till morgondagens kompetens. Med ett brett kontaktnät kan vi värna om våra studenter, både under och efter utbildningen.
Kunskap, engagemang och vilja är de tre egenskaper vårt medarbetarlag är utrustat med och vi riktar bemanningen dit den gör mest nytta, genom det kan vi frigöra tid och skapa fokus för medarbetarna.
Vi har ett omfattande nätverk, en stor kandidatbank, lång erfarenhet av rekrytering samt en välutvecklad rekryteringsprocess. Vi är med dig från behov till färdig rekrytering. Vår kompetens sträcker sig över flera branscher, inklusive den marina arbetsmarknaden, vi förstår vad olika företag behöver.



Om du redan har en profil hos Marinkraft kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.