Mekaniker till varv

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm.

SRVAB har idag cirka 70 anställda. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Lazarus Industriförvaltning AB.

 

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, punktlig, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

 

Om jobbet:

Nu söker vi en mekaniker till maskinavdelningen på varvet. På avdelningen servas och repareras dieselmotorer, växlar och pumpar. Det utförs även arbeten med propellrar, roderarrangemang, vinschar och hydraulsystem. Det innebär att arbetsuppgifterna är varierande och dagarna omväxlande.

Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara erfarenhet av service och reparationer av lastbilar, entreprenad-, skogs- och lantbruksmaskiner. Du som person tycker om att utmanas och att vara med och lösa - både små och stora - problem. Även att lära dig nya saker då rollen är komplex, och man lär sig alltid något nytt. På maskinavdelningen hjälper vi varandra, med våra olika erfarenheter och kompetenser, prestigelöst för att komma framåt och i mål. Att fartygen är klara för leverans inom utsatt tid är viktigt.

En god social kompetens eftersträvas eftersom kommunikationen med övriga medarbetare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta på smidigt.

 För att lyckas i den här rollen ska du:

  • Kunna svarva och fräsa
  • Klara en säkerhetskontroll för arbete på skyddsobjekt
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • B-körkort för manuell växellåda
  • Inneha svenskt medborgarskap 

 

Det är meriterande om du:

  • Kan läsa olika typer av ritningar
  • Är svetskunnig
  • Behärskar engelska

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Våra ordinarie arbetstider är:
Måndag-torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-13.30

Lön / Förmåner

Marknadsmässig lön
Kollektivavtal med Metall
Friskvårdsbidrag
Omfattande utbildningspaket

Kontaktperson

Maria Perkkio
Rekryterare
Skicka mail

Om Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB utför alla slags fartygsreparationer och underhåll vid våra kajer, i dockor och verkstäder på Beckholmen. Stockholms Reparationsvarv AB grundades på Beckholmen 1992 (f.d. GV Varv AB). Vår affärside är service, underhåll och ombyggnader av fartyg i Stockholm och Östersjön. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Varvsområdet omfattas av Lagen om sjöfartsskydd 2004:487 (International Ship and Port Facility Security – ISPS Code). Vi skickar även ut service team till kajer i regionen när så behövs.

Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten. Vårt fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.
Marinkraft samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse. Hos oss finns utbildare inom bland annat YH, våra kompetenta utbildare drivs av att bidra med kunskap till morgondagens kompetens. Med ett brett kontaktnät kan vi värna om våra studenter, både under och efter utbildningen.
Kunskap, engagemang och vilja är de tre egenskaper vårt medarbetarlag är utrustat med och vi riktar bemanningen dit den gör mest nytta, genom det kan vi frigöra tid och skapa fokus för medarbetarna.
Vi har ett omfattande nätverk, en stor kandidatbank, lång erfarenhet av rekrytering samt en välutvecklad rekryteringsprocess. Vi är med dig från behov till färdig rekrytering. Vår kompetens sträcker sig över flera branscher, inklusive den marina arbetsmarknaden, vi förstår vad olika företag behöver.Om du redan har en profil hos Marinkraft kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.