Projektledare till varv

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten, såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm. Hos SRVAB får du utvecklas och arbeta tillsammans med kollegor i en sammansvetsad kompetent grupp med positiv stämning – vi har "kul på jobbet" varje dag.

SRVAB har idag cirka 70 anställda. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Lazarus Industriförvaltning AB.

 

Vem är du?

Är du tekniker ut i fingerspetsarna och drivs av att skapa fungerande processer och rutiner? Letar du efter en utmanande tjänst där du får jobba inom sjöfartsnäringen i en härlig miljö mitt i centrala Stockholm? Då tycker vi att du ska läsa vidare.

 

Om jobbet:

Som projektledare för varvsprojekt är underställd hos produktionschefen och har som ansvar att leda sina projekt inom utsatt tid och inom givna ekonomiska förutsättningar. I arbetet som projektledare ingår att planera och leda underställda biträdande projektledare och arbetsledning med reparationer och underhåll av fartyg.

Personen vi söker bör ha goda kunskaper inom teknik och projektledning och ha förmåga att enkelt skapa sig en överblick av pågående projekt, prioritera och tillse att de blir utförda inom utsatt tid.

En god social kompetens krävs eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta på smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa service till rätt pris är viktigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Det är också meriterande om du har haft en ledande position inom sjöfart.

Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

Teknisk högskoleingenjör eller tekniskt gymnasium med påbyggnadsutbildning är meriterande. Relevant arbetslivserfarenhet väger tungt i denna rekrytering.

Vi ser gärna fram emot kvinnliga sökande!

 

För att lyckas i den här rollen behöver du ha:

  • Teknisk erfarenhet
  • Tidigare vana av projektledning
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Marint intresse/erfarenhet

 

Det är meriterande om du har:

  • Budgeterfarenhet
  • Säkerhetsvana
  • God förmåga att prioritera
  • Jobbat inom tidsramar för att hålla "deadlines"

 

Övrigt:

Rekryteringsprocessen för denna tjänst och ansökan görs enbart via Marinkraft.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/tillsvidare
Mån-tors 7-16, fre 7-13:30

Lön / Förmåner

Marknadsmässig lön. Kollektivavtal med Unionen. Friskvårdsbidrag.

Kontaktperson

Maria Perkkio
Rekryterare
Skicka mail

Om Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB utför alla slags fartygsreparationer och underhåll vid våra kajer, i dockor och verkstäder på Beckholmen. Stockholms Reparationsvarv AB grundades på Beckholmen 1992 (f.d. GV Varv AB). Vår affärside är service, underhåll och ombyggnader av fartyg i Stockholm och Östersjön. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Varvsområdet omfattas av Lagen om sjöfartsskydd 2004:487 (International Ship and Port Facility Security – ISPS Code). Vi skickar även ut service team till kajer i regionen när så behövs.

Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten. Vårt fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.
Marinkraft samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse. Hos oss finns utbildare inom bland annat YH, våra kompetenta utbildare drivs av att bidra med kunskap till morgondagens kompetens. Med ett brett kontaktnät kan vi värna om våra studenter, både under och efter utbildningen.
Kunskap, engagemang och vilja är de tre egenskaper vårt medarbetarlag är utrustat med och vi riktar bemanningen dit den gör mest nytta, genom det kan vi frigöra tid och skapa fokus för medarbetarna.
Vi har ett omfattande nätverk, en stor kandidatbank, lång erfarenhet av rekrytering samt en välutvecklad rekryteringsprocess. Vi är med dig från behov till färdig rekrytering. Vår kompetens sträcker sig över flera branscher, inklusive den marina arbetsmarknaden, vi förstår vad olika företag behöver.Om du redan har en profil hos Marinkraft kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.